Vaš partner pri odkupu, poseku in prevozu lesa

MEGALES, d.o.o. STRAHINJ - vaš partner pri odkupu, poseku in prevozu lesa že od leta 1992.

V vseh teh letih smo pridobivali znanje in izkušnje in se trudili približati našim dobaviteljem in kupcem. Tako smo iz majhnega podjetja rasli enakomerno in se danes uvrščamo v sam vrh podjetij, ki se ukvarjajo z odkupom lesa.

Naše uspešno poslovanje potrjujejo številni slovenski in prav tako mednarodno priznani certifikati poslovne uspešnosti. Tako smo pridobili sistem certificiranja PEFCTM in FSC®. Že nekaj let imamo tudi certifikat poslovne odličnosti  ''Excellent SME Slovenia'' za poslovno odličnost in zaupanja vredno podjetje, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Poslovno odličnost pa dokazuje na novo pridobljena boniteta AAA. S tem se uvrščamo med podjetja, ki predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje.

Zahvaljujemo se svojim zvestim strankam in dobaviteljem, ki nam zaupajo in verjamejo v poštenost našega dela.

STORITVE

Odkup lesa na kamionski cesti

Naša glavna storitev je odkup lesa na kamionski cesti. Zainteresirani smo tako za manjše kot večje količine že pripravljene hlodovine.

Odkup lesa na panju

Nudimo vam tudi odkup lesa na panju. Za odkup na panju je potrebno opraviti ogled gozdno lesnih sortimentov in težavnost spravila lesa do kamionske ceste. Glede na primernost terena se odločimo za strojni ali ročni posek in vrsto spravila lesa. Za pripravo pogodbe o odkupu lesa na panju potrebujemo izdano Odločbo ZGS. V sklopu odkupa lesa na panju vam uredimo vso potrebno dokumentacijo, za gradnjo ali rekonstrukcijo gozdne vlake in jo tudi zgradimo ali uredimo.

Posek in spravilo lesa

Izvajamo posek in spravilo lesa, ki zajema traktorsko ali žično spravilo lesa. Za večje količine poseka ali za izvedbo sanitarne sečnje organiziramo strojno sečnjo lesa, s katero dosegamo večjo učinkovitost in predpisane roke izvedbe sečenj.

Prevozi lesa

Nudimo vam vse vrste prevozov lesa. Imamo več različnih kompozicij tovornih vozil, kar nam omogoča, da lahko opravimo prevoze lesa različnih dolžin in dimenzij. Prevoze opravljamo po Sloveniji in tudi po ostalih sosednjih državah

 

Aktualne novice

27. februar 2018
Boniteta odličnosti AAA

Boniteta odličnosti AAA

Za nadpovprečno uspešno poslovanje v preteklem letu smo pridobili boniteto odličnosti AAA.

Podjetja, ki izkazujemo bonitetno  

21. marec 2017
Pospravilo lesa

Pospravilo lesa

Pospravilo lesa zaradi napada lubadarja

Povpraševanje

Hitri kontakt

Megales - POSEK, SPRAVILO IN PREVOZ LESA
Strahinj 120, 4202 Naklo, Slovenija
Phone: 04 257 64 40, 031 306 290
info@megales.si