O nas

Podjetje MEGALES, d.o.o. STRAHINJ je bilo ustanovljeno 2. novembra, leta 1992 in je v zasebni lasti. Že od same ustanovitve je dejavnost našega podjetja povezana z gozdarstvom. Organizirani in opremljeni smo za odkup vseh gozdno lesnih sortimentov in lesne biomase tako na kamionski cesti ali na panju (stoječi les). V podjetju je zaposlenih 65 strokovno usposobljenih delavcev. Letno odkupimo in prepeljemo preko 300.000 kubičnih metrov lesa.

Na razpolago imamo sodobno mehanizacijo, ki nam omogoča kvalitetno in hitro izvajanje storitev sečnje in spravila lesa, gradnje gozdnih prometnic in prevozov lesa.

Več različnih kompozicij tovornih vozil nam omogoča, da lahko opravimo prevoze lesa različnih oblik in dolžin. Za upravljanje tovornjakov skrbijo delavci, ki imajo ustrezno strokovno izobrazbo in večletno prakso v vseh različnih pogojih dela.

Zaradi velikega obsega nakupa imamo organizirana dva skladišča, na katerih lahko odložimo večjo količino hlodovine.

Cilj podjetja Megales je kvalitetno in v dogovorjenem roku opravljeno delo in tako postati trden in zanesljiv partner tako manjšim kot večjim lastnikom gozdnih posesti.

megales-logo_250

Povpraševanje, vprašanje, sporočilo?

In z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!